Välkommen till vår helt nya e-handel för fiskeprylar!

Vi arbetar non-stop för att få klart butiken och till en början kan det vara en och annan flyttkartong som står på fel ställe. Hoppas ni har överseende med det nu i början.

Vi är måna om att utforma butiken enligt våra kunders önskemål!

Så om ni har några tankar och idéer får ni gärna maila dem till Support@butik.fiskejournalen.se så ser vi till att se över det direkt!


Vilka är vi?

För flera inbitna fiskare är Fiskejournalen inget nytt varumärke, för de som inte känner till historien så är det i lite stora penseldrag:


  • Året 1974 grundandes tidningen Fiskejournalen och sedan dess blivit lite utav en ikon inom svenska fiskescenen.
  • Tidningen växlade upp fort under 70-talet med prenumerationer och möjlighet till specialsektioner inom flugfiske, hav & kust eller spinn-mete-pimpel.
  • Under 80-talet blev rörligt material en het potatis och vi började producera fiskefilmer. Vi hann även med att vara officiella förbundstidningen för sportfiskeförbundet under 10 år.
  • Ett annat stort år var 1997, när vi som pionjärer inom fiske lanserade vår hemsida med dagliga nyheter. Denna digitala tidning har funnits i 23 år(!) och växer sig större var dag.
  • Senaste decenniet förvärvade vi titlarna Fiske för alla och Allt om flugfiske. Den senare ingår fortfarande i portföljen och anses vara marknadens starkaste varumärke i sin gren. Senast förra året förvärvade vi fiskefeber.

Nästa steg? – ”You´re looking at it!” (E-handel såklart)

Efter 23 år på nätet var det dags att slå upp portarna för denna fiskebutik. Vi har kombinerat vår långa fiskeexpertis, goda kontakter i branschen med den senaste tekniken för att leverera en heltäckande e-handel.

Sortimetet är noggrant utvalt av våra experter och hyllorna är fyllda med allt mellan himmel och jord.


Vad står näst på tur i utvecklingen av butiken?

  • Öka antalet filter för att göra produktsökningarna ännu enklare
  • Visa er relevanta produkter som kan vara ett alternativ till de produkter ni går i köptankar inom.
  • Vässa till kategorierna Fiskedrag & Beten samt Fiskelinor & tafsar.
  • Våra fiskeexperter sitter dagligen och skriver produkttexter på de produkter vi personligen testat och har vetskap om. Allt för att du ska kunna få en bra förståelse för produkterna innan du handlar.
  • Lägga till fler produktfilmer så ni får bättre kunskap om produkterna vi säljer.

Listan är lång men detta var ett smakprov på sådant som står på tur. Hoppas ni är sugna att följa vår resa inom e-handel. Som sagt önskar vi att ni har lite tålamod med hemsidan så här i början medans vi kommer till rätta med allt.


 

Varma fiskehälsningar

Fiskejournalen